14 January 2012

Batuhanin germiada kar keyfii

Merhaba,bu haftaici batuhan krese basladi,biraz zor gecti bu haftamiz ne kadar guzel mutlu anlari olsada agladigida oldu tabiiki ,babasida haftasonu keyiflensin guzel vakit gecirsin diye kizak almiss,bugun kahvaltidan hemen sonra  gittiler germia orman parkina cok kalabalikmis ,ins bizde berkayda seneye katilcaz aralarina ,cok guzel oynamis donmek istememis donerkende arabada uyuya kalmiss:))



5 comments:

Eymen'im said...

Çok eğlenmiş Batu belli. Bir de şu profilini düzelt şekerim. Artık 2 çocuklusun değil mi? Öptüm. (bunu yayınlamasan da olur. Sana ulaşmak için yazdım. )by

iremlemekanlar said...

selam serapcım yeni yıl sana ve ailene mutluluk ve sağlık getirsin ... Artık abi olmuş bizim ki çok tatlı yaa en çokta poz verişine güldüm berkayıda öpüyorum senide iyi yıl geçirmeniz dileğiyle..

tatlihayat said...

hatirlattigin ii oldu esracigim duzelltim bilee:))batuu cok sevdii artik haftasonu yine gitcez insallhh,keske sizde burda olsaydiniz beraber kaysalardii.nurgulcgumm evle ugrasion bu aralqar sanirim yavru kusa hazirlik insallh sag salim kavusursunuz bebisinzee..

Neşeli Sesler said...

bak sen pozlaraaaa bak bak bakkk:))

özkansss said...

uuuuu ne kadar kar yağmış öyle.. batuhan kara doymuştur sanırım :)kocaman herif olmuş yavvv :D