12 November 2011

HOSGELDIN BERKAY

Berkayimiz 18eylul 2011 de 00:30da aramiza katildi,batunun beykayi..:))




10 comments:

Anonymous said...

Canım selam,

Berkay epey toparlanmış :) büyütüyorsun ikisini de maşallah...
Bugün Batuşunda doğum günü. Allah sağlıklar versin uzun yıllar mutlu yaşasın inşallah...
Sevgiler.
Elif A.

tatlihayat said...

saol arkadasim ya ,bu ara yogun gecioo gunler yorgun aksamlarla gecio:))buyuyolarda bizide yiyolar:))amin rabbim hepimizn cocuklarina uzun omurler versin mertimede..

Anonymous said...

tatlım berkayımız büyümüş nasılda tatlı olmuş teyzesi onları öpüyor burdan sıcacık sevgiler serapcım eşine selam :))

NURGÜL

tatlihayat said...

nurgulcugum bu bebeklerde seytan tuyu var kendilerine baglayiveriyolar,onlara bakinca yorgunlugunu unutuosun:))sanada allah nasip etsin arkadsim hayirlisiyla

Anonymous said...

canım merhaba,sızı gormek cok güzel seni ve batusu gormek benı cok mutlu ettı,bebısınıde allah analı babalı buyutsun inş.kosova nasıl canım aramıyorum desem yalan olur senı ve cocukları cok opuyorumm.selamlar,tugba ınanır

tatlihayat said...

saol tubacigim berkay 2aylik oldu:))kosova bildigin gibi cok arkads donmus bu sene ve doneceklerde var gidince yerleriniz belli oluyor yani,insan buraya alisio dimi sakin dingin bir yer kosova,ins tekrar yolunuz duser buralara,ben blogamda bol bol kosova yayinlayimda sizlerle paylasirim,cocuklari optm.

Eymen'im said...

Canım maasallah yeni gördüm. Bayağı büyümüş berkay da. Batusun siması da değişmiş bayağı.abilik yaramış. Gecmis dogum gunü de kutlu olsun Batusun. Aklimdaydi ancak hastalıktan unutmusum İnan. Beni bilirsin unutmazdim yoksa. Allah yavrularınla huzurla ve saglikla yasamayı nasip etsin canım. Ahmet beye çok selam. Öptük.

Anonymous said...

masallah bu ne tatlilik Allahim yerim ben onu teyzesi gurban olsun tosununa Allah akil fikir versin saglikli hayirli uzun omurler versin insallah AMIIN :))

tatlihayat said...

GUZEL dilekleriniz icin cok tesekkur ederizz saolun bende sizi optm

özkannnn :) said...

batuhana baksana nasıl sahip çıkmış hemen guzusuna :)) yerim ben onları çok özledm hepinizi :((