16 January 2011

Romantik komedi

Selam,bugun izledik henuz yeni bitti,filmm ayni evde yasayn 2bayanin 2bey ile tanismasi  ve aralarinda gecen ask hikayesinden bahsediyor,,ben amerikan filmlerine benzetiimm birazz..ama turk sinemasinda ilerleme var artik farkli seyler denenmeye baslanmis:))iyi seyirlerr..2010 yapimi film 1.30dka suruyor konuk oyuncuda yok boyle danstan burcu esmersoydu..gorundu gitti  istee:))bir numara yoktu kadinda dans sahnesi vardi:))

15 January 2011

Arizali Ciftler

Selam,bugunku filmimiz romantik komedi,komik eglenceli bir film,birlikteliklerinde sorun yasayan bir cift arkadaslariyla ciftler halinde tatile gidiyorlar ve komik olaylar yasiyorlar,gorsel acidan guzel film gittikleri adaya bayildimmm  2009 yapimi film 1.50dk suruyorr  ii seyirlerr dilerimm..

12 January 2011

Kutsal damacana 2 itmen

Merhaba,bu filmin 1'ini izlemistik gulmekten kirilmistik diyebilirim , 2incisine cok ilginc diyemiycem ama biz sirf gulmek modlu izledigimiz icin,  safak sezerin eesprileri guzeldii 2009 yapimi film 1.30dk suruyor..iyi seyirlerr..

11 January 2011

Yaman Tilki

Merhaba,bugunde sizee  yeni harika bir animasyondan bahsedecegim biz cok begendikk tilkinin tavuk hirsizligi seruveni diyebilirim ama izleyinnn cok anlatmayim izlenmeye degerr  batudaa cok sevdi bizim gibi sonuna dek izlemedi ama:)))2009 yapimi film  90dk suruyor..

10 January 2011

Yuregine SOR

Slm,Tuba Buyukustunun basrolde oldugu film  duygusal bir ask filmii 2010 yapimi filmm,her turlu zorluga ragmen kavusmaya calisan sevgililer..ama ben tuba buyukustunun oyunculugunu cok guclu bulmadim bu filmde  ama turk filmlerinin sayisindaki bu artis bizi sevindirdi:))ii eglencelerr

Alis Harikalar Diyarinda

Merhaba,harika bir cizgi sinemadan bahsedecegim hem yetiskinler hem cocuklara hitap ediyor film 2010 yapimi turkce dublajli 1.4gb boyutunda renkli eglenceli alis'in  maceralari mutlaka izleyin derimm..

07 January 2011

Cocuk YETISTiRmek farkindalik isterrrmis..

Merhaba,bugun Dogan Cuceloglunu dinlerken cok farkinda olmadan dogru yaptigim yanlis yaptigim seyleri gordumm sizlerlede paylasayim ..
1.Birakin cocugunuz kendi karar versin ne kadar yiyecegine sanki onun akli yok gibi herseye onun yerine karar vermeyelim o zaman kendine guvenmeyen herseyi yapmak icin ebeveynin gozune bakan pisrik cocuklar yetismesin.
2.Cocuk surekli abur cubur yiyor diyenler,o zaamn coocuga saglikli bir yeme ortami olusturalim ivir zivir almayalim evde olmayan birseyi nasil yiyebilir eninde sonunda evdeki yemegi yiyecek ev yemek doluyken acliktan olen cocuk  olamaz..
3.Cocugumuzun basarilarini tebrik edelim ama abartiyla bravo harika diye abartmayalim birakin mutlugunu o yasasin siz degil,her yaptigi sey icin alkis bekleyen bir coocuk yaratmayalim baskalari icin degil kendi icin yasasin..
4.Cocuklar umursanmak ister konusurken gozlerine bakinn..kulakla degil..
5.Yasamda ogrenme firsatini ona birakin cunku o buna uygun yaratilmistir,dusunsenenize konusmayi ogreniyor dinleyerek..
6.Yaptigi hatalar sonrasi alkis tutmayin 'tamam olsun kirilsin bardak  diyerek' gercek hayatta birsey kirildiginda  insanlar onu pohpohlamayacak hesabini soracaktir o nedenle yanlis oldugunu soyleyelim..
7.Cocuklara cocuklugunu yasamalari icin firsatlar yaratalim, yoksa 12-13 yasina bile gelse belki oyun oynamaktan derse oturmayacaktir..            
Is cocugun yerine kendini koyabilmek ve ben onun yerinde olsaydim bana nasil davranilmasini isterdim DIYEBILMEK....

Recep ivedik 3

Merhaba,ivedik serisinin benzeri film, bu seride ivedikle universite ogrencisi bir kiz arasinda yasanan komik olaylar.. 1.5gb boyutunda bir filmmdi soyle rahatlamak gulmek isteyenler icin ideal  iyi seyirler..

06 January 2011

Yogurtt yaptimm:)

Merhaba,artik evde yogurdumu yapmaya basladim,gunluk sut buldum nihayet arkadslarda saolsunlarr turkiyeden damzlik getirmisler onlar yapiormus bizede onerdiler ,bende  gunluk sutten yapmaya basladim ,yavrularimiz nicin koruyucu madde yuklu hazir yogurtlardan yesin en iyi marka bile koruyucu madde iceriyor yoksa raflarda uzun sureli duramazki? dimi burda kosovada cogu imkan kisitli ama turkiyede yasayan arkadaslarim siz sut damizlik her yonden sanslisiniz lutfen hazir yogurt almayin kendiniz yapinn cok kolayda yapimi  once saglikk..dogal yogurdun tadida bir bambaskaa..

05 January 2011

Ozkanim tesekkkur ederimmm

Canim benim ta turkiyelerden ablasini dusunup enistesinden adress almis ablasinaa  kart yollamis, dogum gunu icin, bayildim kartaa tam benlikkkk evimizin duvarina asiverdim hemen..saol canim benimmm uzakta olsakta kalplerimiz birr  seni cok seviyoruzz bizdee..

04 January 2011

Leap Year

Merhaba,size cok guzel bir sinema filminden bahsedecegimm..Film oncesi Batu aksam 9.30 gibi uyuyuruyumaz hemen misirlar patlatiliyor cekirdekk ..:))..Leap year isimlii eglenceli duygusalll  harika dogal manzara iceren bir filmdi ..sevgilisine evlilik teklif etmek icin (irlanda adetlerine gore)yola cikan anna nin yolda declan ile karsilasmasi ve yolda gecen maceralarr..askkk ne guzel seyyy yaaa dedirtiyorr mutlaka  izleyin derimmm..